Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Στεγνωτήρας μεικτής ροής >
70 τόνοι ανά παρτίδα στεγνωτήρας μικτής ροής χαμηλή ταχύτητα θρυμματισμού, χωρίς βελονίστρα γρήγορη ξήρανση για καλαμπόκι

70 τόνοι ανά παρτίδα στεγνωτήρας μικτής ροής χαμηλή ταχύτητα θρυμματισμού, χωρίς βελονίστρα γρήγορη ξήρανση για καλαμπόκι

Σκουπτήρας μικτής ροής με χαμηλό ποσοστό θρυμματισμού

70 τόνων στεγνωτήρας μικτής ροής

Χωρίς ξηραντήρα μικτής ροής

Place of Origin:

CHINA

Μάρκα:

ZENVO

Πιστοποίηση:

CE

Αριθμό μοντέλου:

5HZV-70 ((2 σύνολα)

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Τετάρτη:
380V/440V
Εγγύηση:
Ένα χρόνο
Δυναμικότητα:
70 τόνοι/παρτίδα
Επίπεδο θορύβου:
Χαμηλά
Μέθοδος θέρμανσης:
Ζεστός αέρας
Ανισόμετρος υγρασίας:
<1
Μέγεθος:
3200*2800*15200
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Minimum Order Quantity
1
Χρόνος παράδοσης
20 εργάσιμες μέρες
Payment Terms
TT LC
Περιγραφή προϊόντων

Εισαγωγή του προϊόντος:
Η παραγωγή ξήρανσης είναι μεγάλη, η απόδοση είναι υψηλή και το κόστος είναι χαμηλό
1Αυτό το μηχάνημα υιοθετεί μια βελτιωμένη εγκάρσια δομή οκτώ-σχισμών στεγνωτήρα, η οποία καθιστά το στρώμα κόκκους λεπτότερο, το ύψος του στρώματος στεγνώσεως είναι περισσότερο από 2 μέτρα,Και το σιτάρι θερμαίνεται πιο ομοιόμορφα και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο..
2. Υιοθετήστε 2 σετ μεγάλου όγκου θερμού αέρα ανεμιστήρων, μεγάλος όγκος αέρα, χωρίς συσσώρευση σκόνης στο κανάλι, χωρίς ακαθαρσίες, και ταχύτερη ταχύτητα ξήρανσης.
Εξαιρετικά χαρακτηριστικά
1. Πολυλειτουργικό σχεδιασμό μηχανής "όλα σε ένα", το προϊόν είναι κατάλληλο για την ξήρανση καλαμποκιού, σιταριού, σόργου, λάδι και άλλων σωματιδίων και σπόρων, χρησιμοποιώντας έμμεση θέρμανση με θερμό αέρα,Καμία μόλυνση των σιτηρών, αλλά και για την αφαίρεση μεγάλης ποσότητας σκόνης από το σιτάρι.
2Ο νέος σχεδιασμός του μηχανισμού εκφόρτωσης των σιτηρών, η εξάλειψη του τροχού εκφόρτωσης των σιτηρών υιοθετεί τη δομή της ποσοτικής θόρυβας για την πρόληψη της απόφραξης των σιτηρών, της διαρροής των σιτηρών και του σχεδιασμού του περιθωρίου.
3. Αντι-θρυμματισμού σχεδιασμός, το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από γυάλινο σωλήνα για να πέσει απευθείας ο κόκκος, το οποίο λύνει θεμελιωδώς το πρόβλημα της έκρηξης της μέσης και της θρυμματισμού του στεγνωτή.Η αύξηση του ποσοστού σπασμού του καλαμποκιού ήταν 1%, και η αύξηση του ποσοστού κατακερματισμού των καλλιεργειών σιτηρών μετά την ξήρανση ήταν 0,1%, τα οποία ήταν και τα δύο καλύτερα από το εθνικό πρότυπο.

Πλεονεκτήματα του προϊόντος:

Η συσκευή συναρμολογείται με εισαγόμενα εξαρτήματα και η περιεκτικότητα σε υγρασία του κόκκου παρακολουθείται και εμφανίζεται συνεχώς μέσω διαδικτύου, ενώ το σφάλμα υγρασίας είναι ±0.1

Το σύστημα ελέγχου PLC μπορεί να παρακολουθεί εξ αποστάσεως την κατάσταση λειτουργίας και την αναζήτηση ελαττώματος και μπορεί να αφαιρέσει το ελάττωμα,και ο κινητήρας κύκλου ελέγχεται από τον μετατροπέα και μπορεί να ρυθμίσει την ταχύτητα του κινητήρα από καιρό σε καιρό.


 

Εφαρμογές:

Το στεγνωτήριο καλαμποκιού είναι ιδανικό για διάφορες περιπτώσεις και σενάρια.

  • Φάρμες:ΗκαλαμπόκιΡάιερείναι ιδανικό για τους αγρότες που χρειάζονται να στεγνώσουνκαλαμπόκιΡάιερΒοηθά στη μείωση της περιεκτικότητας σε υγρασία τουκαλαμπόκιΡάιερΤο προϊόν αυτό είναι απαραίτητο για τους γεωργούς που επιθυμούν να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους.καλαμπόκιΡάιερ.
  • Εγκαταστάσεις μεταποίησης τροφίμων:Οι εγκαταστάσεις μεταποίησης τροφίμων που παράγουν προϊόντα με βάση το καλαμπόκι μπορούν να επωφεληθούν από τηνκαλαμπόκιΡάιερΤο προϊόν μπορεί να βοηθήσει στην ξήρανση τουκαλαμπόκιΡάιερΑυτό οδηγεί σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που πληρούν τα πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων.

Το ZENVOκαλαμπόκιΡάιερΟι όροι πληρωμής περιλαμβάνουν TT και LC, διευκολύνοντας τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν.Το προϊόν συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους, διασφαλίζοντας ότι οι πελάτες παίρνουν αξία για τα χρήματά τους.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

ΗκαλαμπόκιΡάιερΗ τεχνική υποστήριξη και οι υπηρεσίες προϊόντων περιλαμβάνουν:

- Βοήθεια στην αντιμετώπιση τυχόν τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη λειτουργία του στεγνωτήρα

- Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για τη διασφάλιση της βέλτιστης απόδοσης και μακροζωίας του στεγνωτήρα

- Προγράμματα κατάρτισης και εκπαίδευσης για τη σωστή χρήση, συντήρηση και διαδικασίες ασφάλειας

- Πρόσβαση σε ανταλλακτικά και εξαρτήματα

- Εγγυητική κάλυψη για τυχόν ελαττώματα ή δυσλειτουργίες εντός της καθορισμένης περιόδου εγγύησης

  
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.