Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Γύρος εργοστασίων
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
86--4008266163-11311
Επαφή τώρα
Γραμμή παραγωγής

Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ είναι ένα από τα τοπ εργοστάσια με την πλήρη αυτόματη γραμμή παραγωγής στην Κίνα. Μηνιαία ικανότητα παραγωγής 1000 συνόλων. Όλες οι μηχανές είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

 

Υποστηρίξεις υψηλής τεχνολογίας:

 

Έχουμε τη βάση Ε&Α στην πόλη Hefei, που συνεργάζεται με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 63 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

 

Επιμείνετε ότι στην ανεξάρτητη καινοτομία είναι μια ανεξάντλητη πηγή της Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ βιώσιμη ανάπτυξη. Με σχεδόν 10 έτη πλούσιας εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη του εξοπλισμού επεξεργασίας σιταριού, Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, το ΕΠΕ είναι πρόθυμο να δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων για τους πελάτες μας!

OEM/ODM

Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει όλα τα είδη ξηρότερων μηχανών. Ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτος.

 

Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ προϊόντα είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Βιετνάμ Πακιστάν, Μπανγκλαντές, Ρωσία, Βενεζουέλα, Περού, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

Ε&Α

Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας στον τομέα για να παρέχει στις μηχανές την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

 

Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ παίρνει 63 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.