Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Ποιοτικός έλεγχος
QC σχεδιάγραμμα

Εξασφάλιση ποιότητας:


1. Η ποιότητα είναι η ζωή, Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, το ΕΠΕ είναι βέβαιο στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που είναι ο αποτελεσματικότερος πωλητής.
2. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και την τεχνολογία Ε&Α και συνεχίζεται επίσης στις τεχνικές καινοτομίες.
3. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ εισάγει το νέο βιομηχανικό εξοπλισμό αυτοματοποίησης, και βελτιστοποιεί βαθμιαία την κάθε πτυχή της διαδικασίας παραγωγής.
4. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ φέρνει στους προηγμένους εξοπλισμούς ποιοτικής δοκιμής ώστε να ελεγχθούν όλες οι μηχανές.
5. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ έχει το πλήρες σύνολό της μεθόδων δοκιμής και προτύπων δοκιμής.

Ποιοτική διαχείριση:


1. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ έχει τον αυστηρό και λεπτολόγο ποιοτικό έλεγχο σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας παραγωγής, για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων.
2. Η Co. ΤΕΧΝΟΛΟΓΊΑΣ ANHUI ZENVO, ΕΠΕ φέρνει στον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, ο οποίος μπορεί να εξετάσει την ποιότητα κάθε μηχανής.
3. ISO9001: Πιστοποίηση 20000 συστημάτων

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.