Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι >

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD
Περίπου εμείς
Μας ελάτε σε επαφή με
86--4008266163-11311
Επαφή τώρα
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD
ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD
Λεπτομέρειες επιχείρησης

Κύρια αγορά:

Νότια Αμερική , Ανατολική Ευρώπη , Ανατολική Ασία , Νοτιοανατολική Ασία , Μέση Ανατολή , Αφρική

Επιχειρησιακός τύπος:

Κατασκευαστής

Εμπορικά σήματα:

ZENVO

Αριθ. των υπαλλήλων:

100~110

Ετήσια πωλήσεις:

40000000-50000000

Έτος που καθιερώνεται:

2010

PC εξαγωγής:

50% - 60%

Εισαγωγή

Η Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ ANHUI είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής των μηχανημάτων επεξεργασίας σιταριού, που βρίσκεται στην Κίνα «επιστημονική και εκπαιδευτική βάση» - πόλη Hefei. Από το 2010, η Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ ANHUI εστίασε στην ανάπτυξη και την παραγωγή των διάφορων τύπων ξηράνσεων των μηχανημάτων και άλλων μηχανημάτων επεξεργασίας σιταριού.

ΚΙΝΑ ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: στεγνωτήρας σιταριού ρυζιού, στεγνωτήρες σιταριού batch, μικρός σιταριού ξηρότεροςφορητός σιταριού ξηρότερος, μικτός στεγνωτήρας σιταριού ροής ξηρότερος, κυκλοφορώντας, φούρνος βιομαζώνδιαλογέας χρώματος CCD, οπτική ταξινομώντας μηχανή, ταξινομώντας μηχανή χρώματος τσαγιού, μηχανή διαλογέων χρώματος σιταριού, και ούτω καθεξής. Περισσότερες από 20 σειρές, 300 τύποι. Εξατομικευμένες προϊόντα και υπηρεσίες για να παρέχει στους πελάτες ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Λόγω του υψηλού - ποιότητα των προϊόντων και της αξιόπιστης απόδοσής μας, χρησιμοποιούνται ευρέως στην επεξεργασία σιταριού, την επεξεργασία τροφίμων, την επεξεργασία ιατρικής, καθώς επίσης και περισσότερες βιομηχανίες.

 

Η Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ ANHUI συγκεντρώνει το παγκόσμιο τοπ επαγγελματικό ταλέντο και η τεχνολογία, έχει ένα ιδιαίτερα καταρτισμένο διεθνές προσωπικό. Το σύνολο από τη ανάπτυξη λογισμικού στο σχέδιο υλικού, δοκιμή συστημάτων, τεχνικές υπηρεσίες ολοκληρώνεται από το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό. Έχουμε τη βάση Ε&Α στην πόλη Hefei, γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, εργασία πολύ με εθνικές αιτήσεις διπλώματος ευρεσιτεχνίας για 63, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

ΚΙΝΑ ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 1

Για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα και τη σταθερότητα της μηχανής, χρησιμοποιούμε τον πιό προηγμένο εξοπλισμό παραγωγής και δοκιμής, συμπεριλαμβανομένων των οξυγονοκολλητών τσιπ, των κοπτών λέιζερ και CNC των συστημάτων. Και χρησιμοποιούμε μια θερμοστάτη που μετρά το δωμάτιο, την τρισδιάστατη όργανο μέτρησης, τα δυναμόμετρα λέιζερ, την ψηφιακή γέφυρα, και τον εξοπλισμό κατάστασης προόδου για να ελέγξουμε την ποιότητα και την απόδοση των machineries μας σε κάθε βήμα παραγωγής για να εξασφαλίσουμε την αποξηραντική μηχανή μας και να χρωματίσουμε την ποιότητα ταξινομώντας μηχανών και τη σταθερή απόδοση.
 
Παρέχουμε στους πελάτες την προσιτή, υψηλής ποιότητας μηχανή. Προκειμένου να επιτευχθούν τα πλεονεκτήματα της Ασίας, του πλήρους οφέλους από την άποψη της ποιότητας και του κόστους, της προμήθειας των συστατικών κλειδιών από τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και της παραγωγής και κατασκευάζω στην Κίνα. Έχουμε την καλύτερη αλυσίδα εφοδιασμού στην Κίνα και τους κατασκευαστές μερών, και ένα στερεό αρχείο της ποιότητας και της καινοτομίας, για να αποδείξουμε ότι η οκτώ ετών απόδοσή μας της μηχανής.

ΚΙΝΑ ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 2

Η απόδοση ποιοτικών προϊόντων και η καλή φήμη, τα προϊόντα μας είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, και έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Το Βιετνάμ, το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, η Ρωσία, η Βενεζουέλα, το Περού, η Τουρκία, η Βραζιλία, η Ινδία και άλλες χώρες, τα προϊόντα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 

Ο στόχος μας είναι απλός: να πωλήσει τις καλύτερες μηχανές στις καλύτερες τιμές, και παρέχει την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Γνωρίζουμε προσωπικά να ξέρουμε κάθε ενός από τους πελάτες μας, και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε ότι το πολυτιμότερο μέρος της επιχείρησής μας είναι ZENVO (ANHUI) TECHNOLOGIES LTD., για να βοηθήσει άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

ΚΙΝΑ ANHUI ZENVO TECHNOLOGY CO., LTD Εταιρικό Προφίλ 3

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τον ξεραίνοντας & ταξινομώντας εξοπλισμό μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

Υπηρεσία

Ελεύθερη Pre-Sales διαβούλευση

 

Η Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ ANHUI προσφέρει σε 12 ώρες τη γρήγορη pre-sales απάντηση και την ελεύθερη διαβούλευση. Οποιοδήποτε είδος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για τους χρήστες. Προσφέρουμε το προχωρώντας σχέδιο λύσης σε όλους τους διανομείς και τους χρήστες.
 
Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της παραγωγής
 
Υιοθετήστε τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, όπως οι οξυγονοκολλητές τσιπ, οι κόπτες λέιζερ και CNC τα συστήματα, Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ οργάνωση ANHUI ένα πλήρες & ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα των μηχανών μας.
 
7-10 γρήγορη παράδοση ημερών
 
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα & έτοιμο στοιχείο, για αυτά τα στοιχεία, προσφέρουμε σε 7-10 ημέρες το γρήγορο χρόνο παράδοσης. Για τη μεγάλη μηχανή και την ειδική απαίτηση, θα σας θεραπεύσουμε ως πελάτη προτεραιότητας και θα παραγάγουμε τη διαταγή σας στην πρώτη φορά.
 
24 υπηρεσία μεταπωλήσεων ωρών

 

Ελεύθερη επισκευή εγγύησης (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας και του υλικού): ελεύθερη υπηρεσία επισκευής κατά τη διάρκεια της περιόδου ποιοτικής εξουσιοδότησης και λογική δαπάνη για τα ανταλλακτικά και τη διατήρηση της υπηρεσίας μετά από την περίοδο ποιοτικής εξουσιοδότησης. Δεν θα απαλλάξουμε ποτέ τις ευθύνες μας κύριες στις προϊόν ατέλειες.

 
Αποκριμένος χρόνος: επάνω στη λήψη της ανακοίνωσης του χρήστη, εξασφαλίζουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη μεταπωλήσεων.
 
Ανταλλακτικά: τα απαραίτητα ανταλλακτικά παρέχονται μαζί με τα προϊόντα στους πελάτες.
 
Ελεύθερη τεχνική κατάρτιση: η περιεκτική και κανονιστική κατάρτιση τεχνολογίας είναι διαθέσιμη δωρεάν στους πελάτες από το τεχνικό προσωπικό μας για να εξασφαλίσει ότι είναι ειδικευμένοι σε κανονικές διαδικασίες του υλικού και του λογισμικού των προϊόντων και είναι σε θέση να υπολογίσουν και να λύσουν τα μικρά προβλήματα.
 
Τηλεφωνική έρευνα: η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα τηλεφωνήσει στο χρήστη κάθε μήνα κατά τη διάρκεια της περιόδου εξουσιοδότησης για να ακολουθήσει τις συνθήκες εργασίας των προϊόντων, και για να ανακαλύψει και να λύσει τα προβλήματα, εάν είναι απαραίτητο.
 
Βελτίωση λογισμικού: ισόβια συντήρηση του ελέγχου του συστήματος, συνεχής βελτίωση των λειτουργιών συστημάτων και των συνεχών βελτιώσεων λογισμικού.
 
Η υπηρεσία οδηγίας περιοχών της εγκατάστασης είναι διαθέσιμη.

 

Για περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα μηχανήματά μας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας, και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.
Ιστορία

2010, επιχείρηση που ιδρύεται. Διανείμετε τα μηχανήματα σιταριού όπως ο διαλογέας χρώματος, το σιτάρι ξηρότερο κ.λπ.

 

το 2011, το πρόγραμμα Ε&Α του στεγνωτήρα σιταριού και ο διαλογέας χρώματος εγκρίθηκαν.

 

2012, αναπτυγμένος Successufully στεγνωτήρας σιταριού, καυστήρας φλοιών και προϊόντα διαλογέων χρώματος.

 

2013, Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ διεθνής ομάδα οργάνωσης ANHUI. Γίνετε διεθνής Co. ομάδας, ΕΠΕ, το οποίο ολοκληρώνει τη μαζική παραγωγή, την έρευνα επιστήμης και τεχνολογίας και την ανάπτυξη, σφαιρικές πωλήσεις και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

 

το 2014, έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης του ISO 9001:2000.

 

το 2015, καθιερώνει τη σχέση συνεργασίας με HFTU στον τομέα της Ε&Α.

 

το 2016, κέρδισε το βραβείο της ποιοτικής αξιόπιστης επιχείρησης στην εγχώρια αγορά

 

το 2017, έγινε το άριστο μέλος της «ένωσης Anhui του ηλεκτρονικού εμπορίου», σημειώνει αμοιβαία πρόοδο με άλλα μέλη μέσω της ανταλλαγής της εκμάθησης.

 

το 2018, έγινε οι πιό αξιόπιστες και αξιόπιστες κατασκευαστικές επιχειρήσεις ακεραιότητας, προϊόντα που εξήχθησαν σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές

 

Η ομάδα μας

Η Co. zenvo-DMAN, ΕΠΕ ANHUI φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., σύνολο για 100 ανθρώπους. Την ανάπτυξη του λογισμικού, του σχεδίου του υλικού και της δοκιμής για τον εξοπλισμό από οι επαγγελματικοί τελειώνει τεχνικοί μας. Σαν επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.