Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Στεγνωτήρας σιταριού batch >
Μεγάλη χωρητικότητα, χαμηλή ταχύτητα συντριβής, στεγνωτήρας χαμηλής θερμοκρασίας για καλαμπόκι ή σόγια

Μεγάλη χωρητικότητα, χαμηλή ταχύτητα συντριβής, στεγνωτήρας χαμηλής θερμοκρασίας για καλαμπόκι ή σόγια

Σκουπιστήρια καλαμποκιού μεγάλης χωρητικότητας

Σκουπιστήρια καλαμποκιού με χαμηλό ποσοστό συντριβής

Σκουπιστήρια καλαμποκιού χαμηλής θερμοκρασίας

Place of Origin:

China

Μάρκα:

ZENVO

Model Number:

5HZV-180(6sets)

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Μέγεθος τμήματος στεγνώσεως (L*W*D) cm:
200*200*1600
Πηγή ενέργειας:
Ηλεκτρική ενέργεια
Τρόπος λειτουργίας:
Αυτόματο/Διαχειρισμένο
Επίπεδο θορύβου:
Χαμηλά
Δύναμη:
16.603kw
Χρώμα:
Προσαρμοσμένο
Εφαρμογή:
Ράντι, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι κλπ.
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Minimum Order Quantity
1
Delivery Time
25 working days
Payment Terms
T/T, L/C
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Με κατανάλωση ενέργειας 16.603kw, ο στεγνωτής σιτηρών είναι μια εξοικονόμηση ενέργειας μηχανή που μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε από τους λογαριασμούς ενέργειας.Το συμπαγές σχεδιασμό και το μικρό μέγεθος του καθιστούν εύκολη την εγκατάσταση και τη λειτουργία του, ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.Ο στεγνωτής σιτηρών μικρών παρτίδων είναι ιδανικός για μικρομεσαίες εκμεταλλεύσεις και μπορεί να βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους και την αποδοτικότητά τους μειώνοντας το χρόνο ξήρανσης των σιτηρών τους.

Ο στεγνωτής σιτηρών είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό μηχάνημα που είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί.Η μηχανή είναι εύκολη στη συντήρηση και δεν απαιτεί συχνές επισκευές ή ανταλλακτικά, καθιστώντας την οικονομικά αποδοτική λύση ξήρανσης για τους γεωργούς και τις γεωργικές επιχειρήσεις.

Είτε ψάχνετε για στεγνωτήρα σιτηρών ή για στεγνωτήρα καλαμποκιού, ο στεγνωτής σιτηρών είναι ένα ευέλικτο μηχάνημα που μπορεί να χειριστεί ένα ευρύ φάσμα σιτηρών και καλλιεργειών.Η προηγμένη τεχνολογία ξήρανσης του εξασφαλίζει ότι τα δημητριακά σας στεγνώνουν ομοιόμορφα και καλά, χωρίς να προκαλεί βλάβη στην ποιότητα ή τη θρεπτική αξία των σιτηρών.

Συνολικά, η συσκευή στεγνώσεως σιτηρών είναι μια εξαιρετική επένδυση για τους αγρότες και τις γεωργικές επιχειρήσεις που επιθυμούν να βελτιώσουν τη διαδικασία στεγνώσεως και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.ενεργειακή απόδοση, και η ευκολία χρήσης το καθιστούν δημοφιλή επιλογή μεταξύ των γεωργών, ενώ η αξιοπιστία και η αντοχή του το καθιστούν μια έξυπνη μακροπρόθεσμη επένδυση.

 

Χαρακτηριστικά:

  • Ονομασία προϊόντος: Σκούπας σιτηρών για παρτίδες
  • Επίπεδο θορύβου: χαμηλό
  • Σύστημα ροής αέρα: Άξιο/κεντρόφυτο
  • Τύπος καυσίμου: φυσικό αέριο, άνθρακας, πετρελαϊκό αέριο, ντίζελ και βιομάζα
  • Τρόπος λειτουργίας: αυτόματο/χειροκίνητο
  • Χρώμα: Προσαρμοσμένο

Το προϊόν Batch Grain Dryer είναι ιδανικό για τους αγρότες που χρειάζονται να στεγνώσουν μεγάλες ποσότητες σιτηρών ταυτόχρονα.Το σύστημα ροής αέρα μπορεί να είναι είτε αξιακό είτε φυγοκεντρικό, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Με τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μια ποικιλία καυσίμων όπως φυσικό αέριο, άνθρακα, ΥΦΑ, ντίζελ και βιομάζα, αυτός ο στεγνωτής καλαμποκιού είναι ευπροσάρμοστος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα περιβάλλοντα.Λειτουργεί σε αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία, καθιστώντας το εύκολο στη χρήση για τους αγρότες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τρόπος λειτουργίας Αυτόματο/Διαχειρισμένο
Εγγύηση 1 έτος
Ποσοστό ξήρανσης 00,6-1,5% h
Τύπος καυσίμου Βιομάζα φυσικού αερίου, άνθρακα, υγραερίου και ντίζελ
Πηγή ενέργειας Ηλεκτρική ενέργεια
Επίπεδο θορύβου Χαμηλά
Ονομασία του προϊόντος Σκουπιστήρια σιτηρών με παρτίδα
Χρώμα Προσαρμοσμένο
Εφαρμογή Ράντι, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι κλπ.
Μέγεθος τμήματος στεγνώσεως (L*W*D) cm 200*200*1600
 

Εφαρμογές:

Η συσκευή στεγνώσεως σιτηρών με παρτίδα λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί να λειτουργεί σε αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία.καθιστώντας το ιδανικό για την ξήρανση ποικίλων καλλιεργειών όπως το ρύζι, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι, και πολλά άλλα.

Η συσκευή στεγνωτήρα καλαμποκιού είναι ιδανική για τους αγρότες που χρειάζονται να στεγνώσουν τις καλλιέργειες τους γρήγορα και αποτελεσματικά.ενώ η χειροκίνητη λειτουργία επιτρέπει μεγαλύτερο έλεγχο της διαδικασίας ξήρανσης.

Ο στεγνωτής σιτηρών ZENVO είναι κατάλληλος για διάφορες περιπτώσεις και σενάρια εφαρμογής.Είναι επίσης ιδανικό για κέντρα γεωργικής έρευνας και πανεπιστήμια που χρειάζονται να στεγνώσουν μικρές παρτίδες καλλιεργειών για σκοπούς δοκιμών..

Με την ανθεκτική κατασκευή από χάλυβα και την αξιόπιστη απόδοσή της, η μικρή μας στεγνωτήρα σιτηρών είναι απαραίτητη για κάθε αγρόκτημα.Ενώ οι ισχυρές δυνατότητες ξήρανσης του εξασφαλίζουν ότι οι καλλιέργειες σας στεγνώνουν γρήγορα και αποτελεσματικά.

Παραγγείλτε το στεγνωτήριο σιτηρών ZENVO σήμερα και βιώστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που φέρνει στο αγρόκτημα σας!

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.