Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Στεγνωτήρας μεικτής ροής >
Μηχανή στεγνώσεως με ροή καλαμποκιού και σόγιας μεγάλης χωρητικότητας χωρίς πριονιστήρα

Μηχανή στεγνώσεως με ροή καλαμποκιού και σόγιας μεγάλης χωρητικότητας χωρίς πριονιστήρα

Μηχανή ξήρανσης ροής με μείγμα Auger

Μηχανή στεγνώσεως ροής για μείγμα σόγιας

Μηχανή στεγνώσεως με μεγάλη χωρητικότητα

Place of Origin:

China

Μάρκα:

ZENVO

Model Number:

5HZV-180(6sets)

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Δυναμικότητα:
180 τόνους/παρτίδα
Υλικό στεγνώσεως στρώματος:
Χάλυβας
Ποσοστό ξήρανσης:
00,6-2,0%
Σύστημα ελέγχου:
Προγραμματίσημος ελεγκτής λογικής (PLC)
Χρώμα:
Προσαρμοσμένο
Τρόπος λειτουργίας:
Αυτόματο/Διαχειρισμένο
Εφαρμογή:
Ράντι, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι κλπ.
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Minimum Order Quantity
1
Delivery Time
25 working days
Payment Terms
T/T, L/C
Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή του προϊόντος:

Η σχεδίαση αυτή επιτρέπει την εύκολη μεταφορά του στεγνωτήρα για χρήση σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Ηροή μείγματος dΡάιερΗ μέθοδος αυτή εξασφαλίζει την ταχεία και αποτελεσματική διαδικασία ξήρανσης, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα του σπόρου που αποξηραίνεται.Το χαμηλό επίπεδο θορύβου του στεγνωτήρα εξασφαλίζει ότι μπορεί να λειτουργεί χωρίς να προκαλεί διαταραχές στο περιβάλλον.

Αυτή η στεγνωτήρα είναι ιδανική για αγρότες και επιχειρήσεις σιτηρών που χρειάζονται μια οικονομικά αποδοτική λύση για την ξήρανση παρτίδων σιτηρών.και είναι εξαιρετικά ανθεκτικό.

Ο στεγνωτής ροής μείγματος έχει σχεδιαστεί για να είναι αποδοτικός σε καύσιμο, με τη δυνατότητα χρήσης διαφορετικών τύπων καυσίμων ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και το κόστος.,Η επιλογή του άνθρακα είναι επίσης διαθέσιμη για όσους έχουν πρόσβαση σε αυτόν τον τύπο καυσίμου.

Οι επιλογές LPG, Diesel και βιομάζας παρέχουν ευελιξία στους γεωργούς που ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση σε άλλους τύπους καυσίμων.Αυτές οι επιλογές είναι επίσης πολύ αποδοτικές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη του επιθυμητού ρυθμού ξήρανσης.

Συνοπτικά, ηροή μείγματος dΡήγαείναι μια εξαιρετικά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική λύση για τις ανάγκες ξήρανσης σιτηρών μικρής κλίμακας.και χαμηλό επίπεδο θορύβου το καθιστούν ιδανική επιλογή για τους αγρότες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις σιτηρών.

 

Τεχνικές παραμέτρους:

Τεχνική παράμετρος Περιγραφή
Σύστημα ελέγχου Προγραμματιζόμενος λογικός ελεγκτής (PLC)
Τρόπος λειτουργίας Αυτόματο/Διαχειρισμένο
Δυναμικότητα 180 τόνους/παρτίδα
Δύναμη 16.603kw
Τύπος καυσίμου Βιομάζα φυσικού αερίου, άνθρακα, υγραερίου και ντίζελ
Εφαρμογή Ράντι, καλαμπόκι, σόγια, σιτάρι κλπ.
Πηγή ενέργειας Ηλεκτρική ενέργεια
Σύστημα ροής αέρα Αξιακό/κεντρόφυγο
 

Εφαρμογές:

Αυτό...ροή μείγματος dΡάιερείναι ιδανικό για αγρότες και γεωργικές επιχειρήσεις που χρειάζονται να στεγνώσουν παρτίδες σιτηρών όπως καλαμπόκι, σιτάρι και ρύζι.που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί θερμό αέρα για να στεγνώσει τα κόκκους και επανακυκλοφορεί τον αέρα για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία ξήρανσηςΑυτό το καθιστά μια ενεργειακά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική επιλογή για όσους χρειάζονται να στεγνώσουν μικρές ποσότητες σιτηρών.

Ο στεγνωτής ροής ZENVO έχει σχεδιαστεί για να είναι φιλικός προς το χρήστη και εύκολος στη λειτουργία.Η κατασκευή από χάλυβα εξασφαλίζει αντοχή και μακροχρόνια απόδοση, ακόμη και σε σκληρά και απαιτητικά περιβάλλοντα.

Ένα από τα πιο κοινά σενάρια εφαρμογής για αυτό το στεγνωτήριο καλαμποκιού είναι στις γεωργικές εργασίες.Οι αγρότες που καλλιεργούν καλαμπόκι για προσωπική κατανάλωση ή για πώληση συχνά χρειάζεται να στεγνώσουν παρτίδες καλαμιού πριν τις αποθηκεύσουν ή τις πουλήσουνΤο ZENVOστεγνωτήρας ροής ανάμειξηςείναι η ιδανική λύση για τους γεωργούς αυτούς, καθώς τους επιτρέπει να στεγνώσουν το καλαμπόκι τους γρήγορα και αποτελεσματικά, χωρίς σπατάλη ενέργειας ή πόρων.

Μια άλλη συχνή περίπτωση εφαρμογής αυτού του προϊόντος είναι σε γεωργικούς συνεταιρισμούς και εγκαταστάσεις μεταποίησης.Αυτοί οι οργανισμοί συχνά ασχολούνται με παρτίδες σιτηρών από πολλούς αγρότες και χρειάζονται έναν αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να τα στεγνώσουνΤο ZENVOστεγνωτήρας ροής ανάμειξηςείναι μια ιδανική επιλογή για τέτοιους οργανισμούς, καθώς μπορεί να χειριστεί πολλαπλές παρτίδες σιτηρών και είναι εύκολο στη λειτουργία και τη συντήρηση.

 

Προσαρμογή:

Η στεγνωτήρα μας κατασκευάζεται στην Κίνα και έχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 1 μονάδας. Ο χρόνος παράδοσης για το προϊόν μας είναι 25 εργάσιμες ημέρες. Δεχόμαστε την πληρωμή μέσω T / T ή L / C.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Η συσκευή στεγνώσεως σιτηρών έχει σχεδιαστεί για την αποτελεσματική στεγνώση μεγάλων ποσοτήτων σιτηρών στην επιθυμητή περιεκτικότητα σε υγρασία.

  • Βοήθεια εγκατάστασης και καθοδήγηση
  • Εκπαίδευση και υποστήριξη των χειριστών
  • Υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής
  • Ανταλλακτικά για όλα τα εξαρτήματα
  • Απομακρυσμένη παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης 24/7.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας είναι αφιερωμένοι στο να εξασφαλίσουν ότι ο στεγνωτήρας σας λειτουργεί στο βέλτιστο επίπεδο απόδοσης, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και την κερδοφορία σας.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.