Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Στεγνωτήριο με μικρά σιτάρια >
6 τόνος ανά μικτό batch ροής στεγνωτήρα καλαμποκιού τύπων μικρό

6 τόνος ανά μικτό batch ροής στεγνωτήρα καλαμποκιού τύπων μικρό

μικρής κλίμακας στεγνωτήρας σιταριού

μικρής κλίμακας στεγνωτήρας καλαμποκιού

Μικτός ροής στεγνωτήρας καλαμποκιού τύπων μικρός

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

ZENVO

Πιστοποίηση:

ISO9001

Αριθμό μοντέλου:

5H-6H

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Όνομα προϊόντων:
Στεγνωτήρας σιταριού χαμηλής θερμοκρασίας
Καυτά Temp αέρα.:
50~70 ℃
Temp σιταριού. (ανώτατος):
30~45 ℃
Αναλογία ρωγμών:
<2>
Ποσοστό ξήρανσης (/h):
1~2%
Ικανότητα στεγνώματος:
>=6000 κλ/batch
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1 ομάδα
Τιμή
Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες
Ξύλινη συσκευασία κατάλληλη για την ωκεάνια αποστολή
Χρόνος παράδοσης
5~15 εργάσιμες ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς
100 Σύνολα / μήνα
Περιγραφή προϊόντων

6 τόνος ανά μικτό batch ροής στεγνωτήρα καλαμποκιού τύπων μικρό

 

Αυτό το προϊόν αποτελείται από την ξηρότερη καμπίνα, τον ανελκυστήρα, το σε απευθείας σύνδεση μετρητή υγρασίας και το ελέγχοντας σύστημα υπολογιστών. Υιοθετεί τη βελτιστοποιημένη δομή, λογική υλική, προηγμένη εργασία, διαμορφωμένη παραγωγή για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων. Ο στεγνωτήρας είναι ευνοϊκό για το περιβάλλον και χαμηλότερο κόστος. Οι βασικοί δείκτες όπως unevenness, το ποσοστό ραγίσματος και το σπασμένο ποσοστό βαμμένου σιταριού είναι το κύριο επίπεδο στην Κίνα.

 

Εφαρμογή:

 

Ξεραίνοντας ρύζι υψηλής υγρασίας, σίτος, καλαμπόκι, σόγια και άλλα σιτάρια.

Κατάλληλος για τα αγροκτήματα, σταθμοί τροφίμων, ειδικευμένες αποθήκευση οικογένειες σιταριού. Ο στεγνωτήρας σιταριού χρησιμοποιεί το ζεστό αέρα ως ξεραίνοντας μέσο και εφαρμόζει τη διαδικασία ξήρανσης ανακύκλωσης στο σιτάρι θερμότητας ώστε να ληφθεί ομοιόμορφα το σιτάρι καλής ποιότητας μετά από το ψήσιμο.

 

Τύπος:

 

Το διαφορετικό σιτάρι έχει τη διαφορετική ξήρανση processs και τη θερμοκρασία ξήρανσης. Σύμφωνα με την ποσότητα ξήρανσης του σιταριού, οι διαφορετικοί τύποι διαδικασιών ξήρανσης και οι στεγνωτήρες μπορούν να επιλεχτούν. παραδείγματος χάριν, για το σιτάρι με τα διάφορα είδη και μια μικρή ποιότητα ή μια διεσπαρμένη αποθήκευση σιταριού, ο μικρός στεγνωτήρας τύπων batch/κύκλος μπορεί να επιλεχτεί για το σιτάρι με τη μεγάλη ποσότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα ξήρανσης αλλά ενιαία είδη, η μεγάλη συνεχής μονάδα batch είναι κατάλληλη.

 

Τεχνικά πλεονεκτήματα:

 

1) Επιτυχώς ανέπτυξε ένα ενσωματωμένο προσαρμοσμένο ξεραίνοντας σύστημα ελέγχου που μπορεί να μεγιστοποιήσει την αποδοτικότητα ξήρανσης, να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να αυξήσει την παραγωγικότητα της εργασίας, η οποία είναι μια προηγμένη τεχνολογία στην Κίνα.

2) Το ειδικό σχέδιο συστημάτων αφαίρεσης σκόνης και αφαίρεσης ακαθαρσιών μπορεί τέλεια να καθαρίσει έξω τις ακαθαρσίες σιταριού έξω στον κύκλο λεβήτων δεδομένου ότι καύσιμα βιομαζών, να παρέχουν την ενέργεια θερμότητας για την ξήρανση, κατά συνέπεια αυτό είναι engery-αποδοτικότερο και φιλικότερο προς το περιβάλλον.

3) Διαφοροποιημένη επιλογή μεθόδων ξήρανσης, συμπεριλαμβανομένης της ξήρανσης ατμού, του καυτού στεγνώματος καυσίμων βιομαζών, των καυσίμων που ξεραίνουν κ.λπ.

4) Χρησιμοποιήστε το πλέγμα ανοξείδωτου για το στρώμα ξήρανσης και το κατώτατο σημείο των στεγνωτήρων, χρησιμοποιεί τις υλικές ιδιότητες, όπως η θερμική αγωγιμότητα ανοξείδωτου και η αντοχή, για να βελτιώσει το ποσοστό ξήρανσης και να επεκτείνει τη ζωή υπηρεσιών.

5) Υιοθετήστε τις εισαγόμενες μηχανές εμπορικών σημάτων για τον ανελκυστήρα και την περιστροφική βαλβίδα, οι οποίοι μπορούν να τρέξουν 20.000 ώρες χωρίς προσθήκη του πετρελαίου.

6) Τα εισαγόμενα ρουλεμάν NSK έχουν τη μακρύτερη ζωή υπηρεσιών και το χαμηλότερο θόρυβο.

7) Τα φύλλα τρυπανιών υιοθετούν υψηλό - υλικό ποιοτικού ανοξείδωτου, ο οποίος είναι ανθεκτικότερος και wear-resistant.

 

Ξηρότερη προδιαγραφή σιταριού χαμηλός-Temperture
Πρότυπο 5H-6H
Ικανότητα φόρτωσης Ορυζώνας (κλ) 2800-6000
  Σίτος/καλαμπόκι (κλ) 3400-7000
Διάσταση (χιλ.) Χ 7670
  Λ 3417
  W 3180
Ηλεκτρική δύναμη Τάση τριφασικό 380V, ενιαία φάση 220V/50Hz
  Συνολική δύναμη μηχανών (KW) 4.9
Λειτουργία Χρόνος φόρτωσης (λ.) ορυζώνας 45-50
    σίτος 40-45
  Χρόνος εκφόρτωσης (λ.) ορυζώνας 40-45
    σίτος 35-40
  Ποσοστό ξήρανσης (%/h) 1-2
Συσκευή Συσκευή ασφάλειας πλήρης σειρήνα φορτίων, θερμικός-πέρα ηλεκτρονόμος, ελεγκτής θερμοκρασίας, αισθητήρας θερμοκρασίας ζεστού αέρα, συσκευή προστασίας υπερφόρτωσης, συσκευή προστασίας διαρροής
     
  Τυποποιημένη συσκευή σε απευθείας σύνδεση όργανο ελέγχου υγρασίας, αισθητήρας θερμοκρασίας σιταριού, αισθητήρας αφαίρεσης ελαττωμάτων
1.Specification υπόκειται στην αλλαγή χωρίς προειδοποίηση.
2.The οι παράμετροι είναι ακριβώς για την αναφορά. Η υγρασία του ορυζώνα είναι από 24% σε 15% και 28% σε 12,5% για το σίτο. Τα πραγματικά datas θα διαφέρουν από την ποικιλία, την περιεκτικότητα σε υγρασία και τη θερμοκρασία.

 

Ξηρό καλαμπόκι από το μικτό στεγνωτήρα ροής

6 τόνος ανά μικτό batch ροής στεγνωτήρα καλαμποκιού τύπων μικρό 0 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική μυστικότητας Καλή ποιότητα της Κίνας Ξηραντής κόκκων ρυζιού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2018-2024 rice-graindryer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.